Brighton.Prijs van olie ondergedompelde transformatorAnalyse van de bedrijfsspecificaties

 • vrijgavetijd:2022-06-15 22:42:20
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:204
 • Korte omschrijving:

  Brighton.,Dry type transformator bedrijfEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren

Artikel inhoud

Dry type transformator bedrijf

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Brighton.Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

AmritsarVermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Fout oordeel van de transformator

lekkage van olie bij loopflens


Brighton.Prijs van olie ondergedompelde transformatorAnalyse van de bedrijfsspecificatiesNa het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker enz.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

KortingMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen,Brighton.Model van 35kV droge transformator, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.


Brighton.Prijs van olie ondergedompelde transformatorAnalyse van de bedrijfsspecificatieslekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Afdeling beheerDe belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is er zijn lege lassen,Brighton.Normale bedrijfstemperatuur van droge transformatoren,Brighton.Analyse van transformatoren, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Brighton.De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Brighton.Overige productinformatie
 • La RochelleWerkprincipe van de transformatorBedrijfskennis

  La RochelleWerkprincipe van de transformatorBedrijfskennis

 • AntibesWerktemperatuur van de met olie ondergedompelde transformatorDe voor- en nadelen en hoe de kw

  AntibesWerktemperatuur van de met olie ondergedompelde transformatorDe voor- en nadelen en hoe de kw

 • Bezier.Wijze van koeling van de transformatorVoorzorgsmaatregelen voor productgebruik

  Bezier.Wijze van koeling van de transformatorVoorzorgsmaatregelen voor productgebruik

 • Oberville.Yuxi transformatorStructurele delen van kennis van routineonderhoud

  Oberville.Yuxi transformatorStructurele delen van kennis van routineonderhoud

 • Merignac.fabrikant van droge transformatorenDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbe

  Merignac.fabrikant van droge transformatorenDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbe

 • Saint Nazairefabrikant van een droge transformator 1000Wat zijn de selectietechnieken?

  Saint Nazairefabrikant van een droge transformator 1000Wat zijn de selectietechnieken?

 • Valence.markt voor droge transformatorenGroothandel voorkeur:

  Valence.markt voor droge transformatorenGroothandel voorkeur:

 • Delancey.rang van isolatie van een transformator met olieonderdompelingDe industrie versnelt het tem

  Delancey.rang van isolatie van een transformator met olieonderdompelingDe industrie versnelt het tem

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!